Sākums > Receptes > Zupas

Ķirbju, šampinjonu, tomātu biezzupa

2012. gada 4. marts
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
60 min
1. Katlu līdz pusei piepilda ar ūdeni, ūdenim pievieno garšvielas, buljona kubiņu un liek vārīties.
2. Burkānus un kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos. Jo mazāki gabaliņi, jo ātrāk zupa būs gatava.
3. Ķirbi sagriež nelielos kubiciņos un liek vārīties, pēc ~~ 10 minūtēm pievieno burkānu, vēl pēc 10 minūtēm pievieno kartupeļus.
4. Tomātus, šampinjonus un papriku smalki sagriež un pievieno pārējām sastāvdaļām katlā.
5. Kad viss sastāvdaļas ir kārtīgi izvārījušās tad zupa kārtīgi jāsablendē. Galvenais atcerēties izņemt lauru lapu pirms sāk blendēt. Jāblenderē, kamēr zupa paliek krēmīga un tajā nav gabaliņi.
6. Šai zupai labi ir tas, ka neko īsti nevar pārvārīt.
7. Man pirms pasniegšanas patīk zupu pārkaisīt ar dillēm un pievienot krējumu, bet tas ir gaumes jautājums.
8. Lai labi garšo!
Uz augšu