Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs fileja alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g zivs filejas
  • 0.5 l alus
  • 50 g sviesta
  • 2 ēdamk. miltu
  • Pipari
  • 1 krustnagliņa
  • Cukurs
  • 2 ēdamk. citrona sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestā apbrūninātiem miltiem pielej alu un uzvāra. Pieliek garšvielas un sagrieztu fileju. Sutina zem vāka nelielā temp. 15 min. Zivi izņem un gatavo mērci, pievienojot citrona sulu - pārlej filejai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas