Zivs fileja alū

Sastāvdaļas

  • 750 g zivs filejas
  • 0.5 l alus
  • 50 g sviesta
  • 2 ēdamk. miltu
  • Pipari
  • 1 krustnagliņa
  • Cukurs
  • 2 ēdamk. citrona sulas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestā apbrūninātiem miltiem pielej alu un uzvāra. Pieliek garšvielas un sagrieztu fileju. Sutina zem vāka nelielā temp. 15 min. Zivi izņem un gatavo mērci, pievienojot citrona sulu - pārlej filejai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi