Biezpiena cepumi

Sastāvdaļas

  • 250 g margarīns
  • 250 g biezpiens
  • Milti
  • Pildījumam:
  • Siers vai želejas konfektes

Pagatavošana

30 min.
  1. Margarīnu samīca ar biezpienu.
  2. Pievieno miltus tā, lai mīkla neliptu pie rokām. Mīklu izrullē un sagriež nelielos četrstūrīšos.
  3. Viena kvadrātiņa stūrī ieliek kubiciņu siera vai želejas konfekti. Kvadrātiņu sarullē tā, lai izveidotos mazs rullītis. Apsmērē ar olu.
  4. Cep 180 grādos. Cepšanas ilgums nav noteikts, kad cepumiņi ir zeltaini, tad gatavs.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi