Tomātu pastas zupa

Sastāvdaļas

  • 500 g tomātu pasta, kuras sastāvā tomāti un sāls
  • 2 vidēji burkāni
  • 1 cukini
  • 4 daiviņas ķiploks
  • 200 g vārīta vistas gaļa (svars norādīts svaigajai gaļai )
  • Zaļās olīvas - daudzums pēc vēlmes
  • Pipari
  • Majorāns
  • Baziliks
  • Lociņi

Pagatavošana

20 min.
  1. Burkānus nomizo un sagriež ripiņās, liek mazā ūdens daudzumā uz lielas uguns vārīties, drīz vien pievieno stienīšos sagrieztu cukini un šķēlītēs grieztu ķiploku, var arī izspiest, kā labāk patīk.
  2. Dārzeņiem neļauj izvārīties mīkstiem, pievieno garšvielas un tomātu pastu, Ļauj uzmest burbuli, pievieno olīvas un ļauj vēl minūti pavārīties.
  3. Šķīvī liek gabaliņos sagrieztu gaļu, kurai pārlej zupu. Pārkaisa ar svaigiem lociņiem.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi