Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasta šampinjonu un gaļas mērcē

2012. gada 23. februāris
Foto: Zannda T.
Pagatavošana
45 min
1. Sagriež šampinjonus ripiņās un gaļu strēmelītēs.
2. Sarīvē sieru uz vissmalkākās rīves.
3. Liek vārīties makaronus kā norādīts uz paciņas instrukcijā.
4. Uzkarsē pannu un liek cepties šampinjonus (cik gatavus gribās) kad šampinjoni gatavi liek klāt gaļu. Nedaudz vēl visu apcepj.
5. Pieliek sasmalcinātu ķiploku un visas garšvielas un baziliku, nedaudz vēl pacep/pasautē uz mazas uguns.
6. Gaļai ar šampinjoniem pievieno saldo krējumu, lai sanāk visas sastāvdaļas pārklātas un būtu mērce.
7. Nokāš makaronus un atstāj katliņā.
8. Mērci pievieno klāt makaroniem un uz mazas uguns kādas 3-5 min vēl pasautē maisot.
9. Pasniedzot makaronus, uzber parmezāna sieru un izdekorē ar svaiga bazilika lapiņām un, ja ir, tad ar ķiršu tomātu pusītēm.
10. Garšos labi uzreiz pagatavots kā arī nākamajā dienā. Ļoti sātīgs un garšīgs ēdiens! Galvenais ļoti vienkāršs!
11. Labu apetīti!
Uz augšu