Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pupiņu zupa ar malto gaļu

Pupiņu zupa ar malto gaļu

FOTO: Aiga Zepa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 bundžiņa baltās pupiņas
  • 1 bundžiņa sarkanās pupiņas
  • 1 bundžiņu tomāti savā sulā
  • 1 sīpols
  • 4 daiviņas ķiploki
  • 2 burkāni
  • 400 g maltā gaļa pēc izvēles
  • 1 ēd. k .tomātu pasta
  • 2 lieli kartupeļi
  • 600 ml gaļas buljons,bet var arī sakņu
  • Lauru lapa
  • Melnie pipari
  • 3 -4 krustnagliņas
  • Sāls
  • Sakapāti pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Pupiņām nolej šķidrumu, noskalo, sagriež sīki sīpolus, ķiplokus izspiež caur spiedi.
  2. Eļļā apcep malto gaļu ar sīpoliem, burkāniem, pievieno sāli un piparus.
  3. Katlā ielej buljonu pievieno tomātus, tomātu pastu un pievieno visas apceptās lietas, lauru lapu.
  4. To visu uzvāra, pieliek klāt mazos kubiciņos sagrieztus kartupeļus un vāra 15 minūtes uz vidējas uguns, tad pieber pupiņas, garšvielas, ķiplokus, zaļumus, uzvāra un noņem no uguns, ļauj nostāvēties.
  5. Labu apetīti!
  6. Šī recepte ir ņemta no citiem avotiem (kaut arī pievienojot apstiprināju,ka tā ir mana), bet tā bija tik garda, ka nolēmu to parādīt citiem:)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas