Minhauzena nēģi

Sastāvdaļas

  • Reņģu fileja
  • Sinepes
  • 0.5 garšvielu maisījums (sāls, cukurs, malti pipari 2:1:0,5)
  • Milti
  • Eļļa marinādei
  • 20 g želatīna
  • 0.8 l ūdens
  • 1 ēdamk. sāls
  • 1 ēdamk. cukura
  • 1 ēdamk. etiķa esences

Pagatavošana

60 min.
  1. Reņģu filejas apziež ar sinepēm, uzkaisa garšvielu maisījumu, apviļā eļļā. Sakārto 1 vai 2 kārtās traukos. Bagātīgi pārlej marinādi...atdzesē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi