Šokolādes auzu pārslu cepumi

Sastāvdaļas

  • 4 saujas auzu pārslas
  • 150 g sviests
  • 2 saujas milti
  • 2 olas
  • 1 šokolādes tāfelītes
  • 1 sauja cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Auzu pārslas apgrauzdē uz pannas
  2. - tas dod cepumiem kraukšķīgumu.
  3. Bļodā liek miltus, cukuru, un mazliet sāli. Iesit 2 olas, visu kārtīgi samaisa.
  4. Pierīvē 150 g sviesta.
  5. Ūdens peldē izkausē šokolādi un pievieno masai.
  6. Visu samaisa, un ir mīkla gatava. Lai cepumi būtu mīkstāki, var pievienot vēl vienu olu.
  7. Veido cepumus. Liek uz pannas un cepeškrāsnī 180-200° C cep 20-25 min.
  8. Labu apetīti!

Komentāri

Samantina Dakule 30. janvāris 12:25
Neizdevās! Cepumi peldējās sviestā!
lidija 2014. gada 19. augusts 14:50
Receptei vēlams norādīt sastāvdaļas gramos vai ēdamkarotēs,bet cepumi gardi.
MazāPavāre 2013. gada 15. jūnijs 23:28
Superīgi sanāca! Vel var cepumus mērcēt šokolādē un ļaut tiem atdzist. Tad sanāk vairāk saldi. Mājiniekiem visiem garšoja.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi