Podiņš ar baklažāniem un vistu

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 vistas fileja
  • 1 vidējs baklažāns
  • 2 burkāni
  • 1 vidēja paprika
  • 200 g saldais krējums
  • Olīveļļa
  • Garšvielas pēc gaumes

Pagatavošana

90 min.
  1. Strēmelītēs sagriež un iemarinē vistas fileju garšvielās, olīveļļā. Atstāj, lai ievelkas.
  2. Pa to laiku sagriež baklažānu pusripiņās (ar visu mīkstumu), apkaisa ar sāli.
  3. Sagriež ripiņās burkānu un papriku strēmelēs.
  4. Kad vistas fileja ievilkusies, tad apcep brūnu, pielej sojas mērci un pacep, kamēr apkaramelizējas.
  5. Ņem divus porcijas lieluma māla podiņus. Katrā podiņā kārto fileju, burkānus, papriku, baklažānus.
  6. Uzlej ūdeni, uzliek vāku un liek cepties 200 grādos ~45 min-1h.
  7. Kad viss gatavs, tad uzlej saldo krējumu, noņem vāku un pacep vēl ~15 minūtes, kamēr saldais krējums burbuļo un viss ir savilcies.
  8. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi