Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Podiņš ar baklažāniem un vistu

2012. gada 3. februāris
Foto: Evija B
Pagatavošana
90 min
1. Strēmelītēs sagriež un iemarinē vistas fileju garšvielās, olīveļļā. Atstāj, lai ievelkas.
2. Pa to laiku sagriež baklažānu pusripiņās (ar visu mīkstumu), apkaisa ar sāli.
3. Sagriež ripiņās burkānu un papriku strēmelēs.
4. Kad vistas fileja ievilkusies, tad apcep brūnu, pielej sojas mērci un pacep, kamēr apkaramelizējas.
5. Ņem divus porcijas lieluma māla podiņus. Katrā podiņā kārto fileju, burkānus, papriku, baklažānus.
6. Uzlej ūdeni, uzliek vāku un liek cepties 200 grādos ~45 min-1h.
7. Kad viss gatavs, tad uzlej saldo krējumu, noņem vāku un pacep vēl ~15 minūtes, kamēr saldais krējums burbuļo un viss ir savilcies.
8. Lai labi garšo!
Uz augšu