Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tunzivs filejas šašliks

Tunzivs filejas šašliks

FOTO: Salas Zivis

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g tunzivs fileja
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 sīpols
  • Pētersīļi
  • Marinādei:
  • 2 ēd. k. smalki sasmalcināts ingvers
  • 3 ēd. k. rīsu etiķis
  • 2 ēd. k. olīveļļa
  • 2 ēd. k. sezama eļļa
  • 2 ēd. k. sojas mērce
  • 2 ēd. k. medus
  • 1 ēd. k. sasmalcinātu čili piparu
  • Malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Šķīvī sajauc visas marinādes sastāvdaļas, rūpīgi samaisa.
  2. Ņem tunzivs filejas gabaliņus, kas sagriezti 2 cm kubiciņos, un iejauc marinādē, atstāj uz 30 min “ievilkties”.
  3. Pa to laiku sagriež arī sīpolu un papriku 2 cm lielos gabaliņos.
  4. Uz iesma sajauktā secībā sprauž tunča, sīpolu un paprikas gabaliņus.
  5. Cep cepeškrāsnī vai uz grila līdz tuncis ir gatavs (atkarībā no cepeškrāsns un grila veida tas aizņem 5 līdz 15 minūtes). Dekorē ar sagrieztiem pētersīļiem.
  6. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Salas Zivis

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas