Sviestmaize ar tunzivs fileju

Sastāvdaļas

  • 60 g baltmaize
  • 50 g tunzivs fileja
  • 30 g «Cherry» tomāti
  • 20 g Pesto mērce
  • 10 g majonēze
  • 10 g kečups
  • 5 g salātu lapas un rukolas salāti
  • 1 ola
  • Milti un rīvmaize - panēšanai
  • Sarīvētas apelsīnu un citronu miziņas
  • Olīveļla
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

15 min.
  1. Baltmaizes šķēles kārto cepampannā un liek cepeškrāsnī žāvēties uz ~4 minūtēm.
  2. Pēc tam sagatavo panējumu tunzivs filejai – pie rīvmaizes pieber sarīvētas apelsīna un citrona miziņas. Tunzivs fileju vispirms apviļā miltos, tad olā, un visbeidzot rīvmaizē.
  3. Sakarsētā olīveļļā uz pannas cep fileju no abām pusēm līdz parādās zeltaina garoziņa.
  4. No kečupa un majonēzes izveido rozā krāsas mērci, kuru uzklāj abām baltmaizes šķēlēm.
  5. Uz maizes kārto sastāvdaļas – salātus, tomātus, tunzivs fileju, tad atkal tomātus un salātus, un pāri visam – otru maizes šķēli.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi