Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīts lasis ar spinātiem un sieru

Pildīts lasis ar spinātiem un sieru

FOTO: Elīza Elizabete

Lielisku produktu apvienojums: lasis, spināti, krēmsiers un aromātisks pesto.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 /2 kg laša filejas
  • 2 ēd. k. fetas siera
  • 2 ēd. k. bazilika pesto
  • 50 g spinātu
  • 1 tomāts
  • Rozmarīna olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Manuprāt, šī ir recepte pasaulē visgaršīgākajam lasim! Tad, nu, sākam!
    Manuprāt, šī ir recepte pasaulē visgaršīgākajam lasim! Tad,...

    FOTO: Elīza Elizabete

  2. Ieslēdz cepeškrāsni un uzsilda 200 grādus karstu.
    Ieslēdz cepeškrāsni un uzsilda 200 grādus karstu.

    FOTO: Elīza Elizabete

  3. Spinātus noskalo un sagriež garenās strēmelītēs.
  4. Paņem bļodu un kārtīgi samaisa spinātus ar Fetas sieru.
    Paņem bļodu un kārtīgi samaisa spinātus ar Fetas sieru.

    FOTO: Elīza Elizabete

  5. Izmantojot asu nazi, uzmanīgi filejā izveido tādu kā kabatiņu.
  6. Tad šo kabatiņu piepilda ar iepriekš pagatavoto spinātu - siera masu.
    Tad šo kabatiņu piepilda ar iepriekš pagatavoto spinātu - si...

    FOTO: Elīza Elizabete

  7. Divkārt salocītu foliju ieklāj cepešpannā un ieziež ar rozmarīna olīveļļu.
    Divkārt salocītu foliju ieklāj cepešpannā un ieziež ar rozma...

    FOTO: Elīza Elizabete

  8. Tad laša fileju uzmanīgi pārvieto uz cepešpannu ar ādu uz leju, tās augšpusi un sānus iesmērē ar pesto.
    Tad laša fileju uzmanīgi pārvieto uz cepešpannu ar ādu uz le...

    FOTO: Elīza Elizabete

  9. Lasis dekorē ar tomāta šķēlītēm.
  10. Foliju aizloka ciet un liek cepties 15 minūtes, pēc tam to attin un turpina cept vēl 10 minūtes. Un, voilā, ir gatavs!

    Labu apetīti!
    Foliju aizloka ciet un liek cepties 15 minūtes, pēc tam to a...

    FOTO: Elīza Elizabete

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas