Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Austrumu karija nūdeles ar brokoļiem un kukurūzu

2012. gada 23. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Ļoti ātri un vienkārši pagatavojams!
2. Sastāvdaļas liek atkarīgi no ēdājiem un paša gaumes.
3. Liek vārīties nūdeles. Tās izvāra tieši tik ilgi cik rakstīts uz paciņas vai pat nedaudz mazāk. Noteikti nedrīkst pārvārīt. Tām jābūt tik tikko mīkstām.
4. Sagriež brokoli sīkos gabaliņos. Liek cepties eļļā uz karstas pannas. (vislabāk ir dziļa panna) Tos apcep, bet nesautē (jo tad tie zaudē krāsu), tāpēc vislabāk ir sagriezt tos smalkos gabalos.
5. Uz pannas liek jau izvārītās nūdeles.
6. Ieber kukurūzu.
7. Uzber vegetu - atkarībā cik sāļu vēlies.
8. Uzber ķiploku pulveri - cik stipru vēlies.
9. Uzber kariju - to arī pēc izjūtām. Nūdeles paliks iedzeltenas.
10. Visu samaisa un kārtīgi uzkarsē, bet noteikti necep.
11. Ēdiens ir ļoti gards un austrumniecisks. Asumu dod ķiploku pulveris un karijs, tāpēc pats vari noteikt cik asu vēlēsies.
12. Labu apetīti!
Uz augšu