Sākums > Receptes > Deserti

Drumstalu maizītes

2005. gada 7. maijs
Foto: anita apine
Pagatavošana
1 min
1. Siltā pienā izkausē raugu,pieliek sāli,cukuru,izkausētu sviestu,iesijā miltus,pieliek garšvielas.Mīklu labi sakuļ,liek uz sagatavotas plāts pirksta biezumā.
2. Siltā vietā uzraudzē,pārsmērē ar sakultu olu,pārkaisa ar drumstalām un cep 200 grādos.
3. Drumstalām miltus sajauc ar cukuru un lej tik daudz kausēta sviesta,kamēr saķeras piciņās.
4. Maizītei kā garšvielas var likt citrona miziņu,5 graudiņus sagrūzta kardamona,mandeļu esenci,u.c.
5. Man garšo ja zem drumstalām mīklai pārsmērē biezu ievārījumu-brūkleņu,ābolu,ērkšķogu.Ja ievārījumu neizmanto,tad drumstalām pieliek vaniļas cukuru.
Uz augšu