Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gluži kā ķīniešu zupa

Gluži kā ķīniešu zupa

FOTO: Karīna

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 /2 mazā paprika
  • 1 vidēji liels kartupelis
  • 2 vistas kauliņi(muguras) buljonam
  • 1 neliels sīpols
  • 1 mazs burkāns
  • 1 ola
  • 2 nelieli konservētti čili pipari
  • 3 -4 ēd. k. kukurūzas
  • 1 ķiploka daiva
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Liek vārīties vistas muguras.
  2. Iztīrīto burkānu sarīvē uz nelielas rīves.
  3. Sīpolu sagriež smalkos gabalos un to visu apcep.
  4. Smalki zagriež papriku un kartupeli.
  5. Konservētos čili nomazgā, iztīra no sēklām notīra ķiploka daivu.
  6. Kad buljons izvārijies, izņem kaulus, gaļa kas uz kauliem atdala un met atpakaļ katlā.
  7. Liek vārīties apceptos burkānus ar sīpoliem, kartupeļus un papriku.
  8. Pievieno garšvielas, čili un ķiploku(veselo), tad ieliek kukurūzu.
  9. Visu vāra līdz zupa gatava.
  10. Pirms vārīšanas beigām izņem čili un ķiploku, sakuļ olu, un maisot ielej zupā.
  11. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Karīna

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas