Gluži kā ķīniešu zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 /2 mazā paprika
  • 1 vidēji liels kartupelis
  • 2 vistas kauliņi(muguras) buljonam
  • 1 neliels sīpols
  • 1 mazs burkāns
  • 1 ola
  • 2 nelieli konservētti čili pipari
  • 3 -4 ēd. k. kukurūzas
  • 1 ķiploka daiva
  • Garšvielas

Pagatavošana

45 min.
  1. Liek vārīties vistas muguras.
  2. Iztīrīto burkānu sarīvē uz nelielas rīves.
  3. Sīpolu sagriež smalkos gabalos un to visu apcep.
  4. Smalki zagriež papriku un kartupeli.
  5. Konservētos čili nomazgā, iztīra no sēklām notīra ķiploka daivu.
  6. Kad buljons izvārijies, izņem kaulus, gaļa kas uz kauliem atdala un met atpakaļ katlā.
  7. Liek vārīties apceptos burkānus ar sīpoliem, kartupeļus un papriku.
  8. Pievieno garšvielas, čili un ķiploku(veselo), tad ieliek kukurūzu.
  9. Visu vāra līdz zupa gatava.
  10. Pirms vārīšanas beigām izņem čili un ķiploku, sakuļ olu, un maisot ielej zupā.
  11. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas