Mīkstās vafeļsirdis

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 1.5 glāzes miltu
  • 2 olas
  • 2 glāzes piena
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Visas sastāvdaļas sajauc vienmērīgā masā un cep sirsniņu vafeļu pannā.

Komentāri

linda 2013. gada 21. septembris 11:12
Laba recepte. Liku sastāvdaļas uz aci, bet +/- kā norādīts, sanāca ļoti mīkstas un garšīgas sirsniņvafeles.
ezits 2013. gada 12. augusts 17:50
vai cukurs nav jāliek?
Sandis un Kristaps 2011. gada 16. jūlijs 15:06
Sanāca ļoti gardas vafeles, + paekspermentējām un pievienojām Kakao ar banāniem..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi