Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kārdinošais vīna krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 4 ēd.k. cukura
  • 1 tējk. vanilīncukura
  • 1 gl (250ml) baltvīna
  • 2 ēd.k. citrona sulas
  • 200 ml saldā krējuma
  • 2 tējk. želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vanilīncukuru, pievieno vīnu un citrona sulu.
  2. Uzbriedināti želatīnu karsējot ūdens peldē izkausē, tajā iejauc nedaudz krēma, pēc tam želatīnu iemaisa pārējā krēmā un atdzesē. Kad krēms sāk želēt, tajā iemaisa saputotu saldo krējumu, pēc tam iecilā saputotos olu baltumus. Ledusskapī sastindzina. Pasniedzot var pārliet ar brūkleņu vai kādu citu skābenu mērci.
  3. Labu apetīti! :)

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas