Zivs filejas sacepums ar tomātiem

Sastāvdaļas

  • 500 gr zivs filejas
  • 1 gl rīvēta siera
  • 3 vidēji tomāti
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 5 ēd.k. tomātu mērces
  • Sāls, melnie maltie pipari
  • Dilles

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos, pārber ar sāli un pipariem.
  2. Tomātus sagriež plānās ripiņās. Ķiplokus saspiež ar ķiploku spiedi un iemaisa tomātu mērcē. Karstumizturīgā traukā kārto zivs filejas gabaliņus, virsū liek sagrieztos tomātus un pārziež ar tomātu mērci,kurā iejauks saspiestais ķiploks. Visu pārber ar sarīvēto sieru. Liek cepeškrāsnī un cep 180 grādos 40 min. Pasniedzot pārkaisa bagātīgi ar dillēm!
  3. Labu apetīti! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi