Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
58
Jaunākie Vecākie
A
Annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Labdien!Gribēju pavaicāt kādu krēmu likāt starp mīklas plāksnēm ???Man pašai ir 11 gadi un kūku vēlos uztaisīt mammai uz dzimšanas dienu!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
par skābo krējumu runājot esmu gatavojusi medus kūku ar skābo krējumu un viņu putoju, krējumam jābūt ne mazāk kā 25%. un viss sakuļas lieliski tikai mazliet ilgāk jākuļ kā saldo krējumu. Kūka ļoti garšīga. Un recepte laba.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Amanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ko? Tas ko sakuma jayaisa ta tak parasta piparkuku mikla tikai bez garsvielam!
Esmu taisijusi medus kūkas 2 reizes, bija ļoti gardas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šī kūka sanāk arī tiem,kas nekad nav kūkas cepuši.Visa māja slavē,pat kaimiņi. :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
F
Fiziķis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Leila- Es saprotu, ka krējumam apjoms un tilpums var palielināties, bet nu nejau masa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pirma mana kuka ko taisiju, sanaca loti garsiga. Paldies par recepti :)))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kāpēc tik ilgi ir jatur leduskapī, jo man nav laika man jabrauc uz dzirevņu:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kūka ir LIELISKA. Es no ļoti līdzīgas receptes gan iedvesmojos, un 1 glāzi kviešu miltu aizstāju ar rudzu miltiem. šobrīd ir pagājušas apmēram 30 stundas kopš gatavošanas, un kūka ir kļuvusi vien gardāka. jāatzīst, ka es gan 'nožīdoju" krējumu - bija 700 grami, droši varēja likt vairāk. Tas, kurš raksta, ka skābo krējumu ar cukuru nevar putot, ļoti maldās. sviests rodas tieši saldo putojot. skābais uzputojās lieliski, es vēl citrona sulu beigās krēmam pievienoju.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Madara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ņam, ņam!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garda! Cepu vēl vienkāršāku, kur medus ar sodu neskrien uz plīts. Meduskūka ir vienkāršākā kūka, ko uzcept un ne trekna, ja pilda ar skābo krējumu. Un jā, skābo krējumu putoju, tas kļūst gaisīgāks, valganāks un arī mazliet vairāk. Sviestā saiet saldais krējums, par ilgu putojot!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Ega
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai medus jaaatsdzesee pilniibaa pirms iemaisiit olas? Es te tgd nodarbojos ar atdzeseeshanu. Ceru, ka gala rezultaats buus labs :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man otro reizi jau nesanāk uztaisīt mīklas bumbu.
Vai es par maz miltus lieku? Pieliku 4 krūzes un viņa nav tāda kā rauga mīkla, kura viegli kopā turās.
Jeb vaina varētu būt kur citur?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zanete
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es dziivoju uk un man uz skaba krejuma nav procentu. Tas Nekas es varu vinju lietot?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zaiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vakardien uztaisiju savu pirmo medus kuku no sis receptes,un sanaca loti garda,es tikai skaba krejuma vieta izmantoju natural jogurtu...Un bija loti gardi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Juta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Biskvīts sasūcas ar kremu-krējums+cukurs.Gala rezultātā pilnīgi sausa kūka
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
alīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte vienkārši lieliska! Man kā iesācējai viss bija saprotams un jau pirmajā gatavošanas reizē izdevās ļoti garda kūka. Arī krējuma putošana nesagādāja grūtības. Paldies par recepti!

P.S. Šodien kūku gatavošu jau otro reizi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Oskars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es jau putoju 2 st.un pat dubulta liku zelantinu-pilniga nejedziba-ka skidrs ta skidrs-pareizi saka ka sievietes neprot gatavot un es ka mulkis uzkeros uz so recepti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti! Man sanaaca vienkaarsi perfekti! Super garsiiga kuuka! Un kreejums ar cukuru saputojaas lielisli:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maruta Audare
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Natašas kūku receptes ir vienreizēji jaukas. Pirms nebiju pamēģinājusi šumēt skābo krejumu ar cukuru, neticēju, kad rezultāts tik foršs. Parasti ņemu 25% skābo krējumu, kas pārdodas lielveikalā kārbās.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ē
Ērika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Rītā meistarošu šo gardumu, bet gribējāš ļoti uzzināt kā gatavo to šokolādes dekoru, kas bildēs ir kūkai par virsu? jau iepriekšējs paldies :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rasma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ilzes kundze! Man žēl, ka Jums neizdodas saputot skābo krējumu.Es no savas pieredzes zinu, ka skābais krējums ļoti labi putojas, tikai jābūt 30%.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāla,paldies par recepti :) Bet man te ārzemju krējums vispār neputojās,tapēc izmantoju tikai 2 krējuma burkas un vienu mascarponi pieliku klāt. Kūka cik dievīgi smaržo,tik garšo :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anete
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pirmo reizi gatavoju un miklas bumba sanaca ritigi bruna, ir tada aptuveni kakao krasa, ceresim ka iznakums bus garshigs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sveiki man pavisam neizdodas - ripas vel uzcepu, bet tas skābais krējums, kad sāku putot uzreiz palika sķidrs! un želatins ari nepalidz!ko darīt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garda,,maniem bērniem dikt garšo:)Paldies par recept,,
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sviests
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Neesmu nekad taisījusi sviestu, tomēr tik elementāras lietas pat man zināmas, ka skābais krējums sviestā nesatie, Ilze! Tas ir tiesi saldais krējums, kurš saiet sviestā, nopērciet un pamēģiniet uzputot putukrējumu, pārkuliet un redzēsiet, ka sanak sviests. Parunājiet ar kādu jēdzīgu lauku cilvēku, pastāstīs, kā sviestu taisa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
madara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
iskatas garsiga ,,,cerams ka man ar sanaks medus kuka
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jambo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Brīdī kad pievieno sodu - eksplozija, un viss saturs uz plīts virsmas, ņemiet milzu katlu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agnese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliska recepte,man sanāca ļoti laba kūka,vienīgi bija problēmas ar krejuma kulšanu,ļoti ilgs process(un sviestā protams nekas tiešām nesagāja),likās ka nekuļās pat sākumā,bet pēc tam priekš kūkās likās tas krējums konkrēti pa daudz,izmantoju visu pēc jūsu mēriem ,bet nu krejums palika diezgan daudz pāri,bet tā viss ideāli un kūka garšiga:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
Pārsla
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Par to krējuma putošanu: sviestā ātri saiet silts krējums, nevis mājas krējums, kuram, protams, ir vairāk tauku
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
AllaM
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lieliska recepte!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super, riit meginashu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man nekādigi nesanāca tas krēms- ļoti škidrs,un garša man arī nepatika(pārāk vienkarša), ja mīkla laba, bet to krēmu gan jāuzlabo! vai nu jāber klāt želatīns vai nu mājas siers- savādāk nekā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sveiki vai to sodu kad berot vinju vajag ar citronu sulu apliet? vai vnk sodas pulveri iebeert:)?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ka var dabut to glazuru kas ir kukas ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik liela si kuka sanak apmeram pa diametru ?
Es so meginasu gatavot , loti ceru,ka sanaks tik pat laba ka saja bilde!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
Henita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
aizmirsu pievienot olas???Ko nu????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Erika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Natalija Rogova, Paldies par super gardo medus kukas recepti. Vienkarsi burviga. Tik sanaca es ar karoti, jo krejums uzpotojas 2 reizes, bet sanaca skidrs. Bet parejais ir super..
Cilveki, nestastiet mulkibas, ka nevar uzputot krejumu.. Var tikai jaizvelas krejums ar pareiziem %.... Natalij, kur pirkat krejumu un cik procentigu, un kadas firmas? Tas vienigais jautajums, lai nakamaja reize sanaktu ari uzputot kremigu.. Velreiz paldies par lielisko recepti, ari no mana teta, kam sodien bija dzimsanas diena. Vinjam loti garsoja un parejiem ari.. Paldies liels... Tiesam loti garsiga..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
leila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kuka sanaca perfekta nja mazliet pacieta bet kad pastaveja tad bija lieliska...vienigais brunumu nevareju dabut laikam nebija pacietibas
Egita drosi vien putoja krejuma izstradajumu vai krejumu 12% :D
Diez ko kula ilze :D kad sviesta sagaja nevajag jau lidz ritam putot
Un jaa ja noperk labu krejumu treknu 30 %tad masa palielinas 2 reizes paldies natalijai recepte ir laba :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jolanta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti laba. krējumu neputoju.Krējumam cukura vietā liku marmelādi un pirms "montēšanas" daža kārtas saslapināju ar ievārījumūdeni,bet citas ar iebiezināto pienu. Garnešnai izmantoju ne tikai kausetu šokolādi.uzliku valriekstus, kas labi papildināja garšu. Biju izmēģinājusi ari citas receptes no šīs mājaslapas,bet ši iznāca visgardākā. Paldies.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
valda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideala recepte super
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nezinu, kā ar to kārtu skaitu, bet - kārtas, plānas kā papīrs - tā jau ir augstākā pilotāža - jo plānākas, jo labāk iesūcas krējums!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
1.Lai krejums nebutu skidrs,panem duslaka ieliec vairakas kartas marliti un ielej krejumu lai kadu stundinu pastav.
2.Ja kadam negarso sodas piegarsa,sodai nedaudz piepilina etiki.
3.Lai kuka tiesam sanaktu miksta,panem un uzscep iepriekseja vakara un atstaj uz nakti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Katliņā liekam pienu,medu,cukuru un sāli kad bus tumsaka man tad jaliek tur ieksa miltus tani katlina ??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsiiga kuuka sanaaca. Paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kiki
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
forsi.garsiga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Egita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Laikam jau palikšu pie biskvīta kūkām un medus torti uzticēšu kādam citam.Tas tāpat kā ar auto vadīšanu- ne jau visiem tas padodas.
Paldies.Ir OK!Puikas pie grilla, viss notiek un neviens neskumst pēc medus kūkas, tikai man pašai tā sirdī.........viņam šodien 10 un es gribēju tā pa smuko....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agnese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī pamēģināju, pēc 24h bija garda, bet pēc 36h vēl gardāka - tai tiešām vajag laiku, lai krēms uzsūktos.
Es ņēmu talkā cepamo formu ar attaisāmām malām, mīklu piegriezu pie aizvērtas formas (mazāks diametrs), bet izceptās kārtas un krēmu kārtoju atvērtā formā (nedaudz lielāks diametrs) - tad tas krēms neplūst pa visām malām un kārtas nešļūkā šurpu turpu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
selina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es nevaru atrast bildi!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Eluks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man sanaca ideala pildijumam putoju skabo krejumu ar saldo nemu 600 gr skabo bet 400 nemu saldo un uz to daudzumu 1.5 glazi cukura taisiju pirmo reizi un viss izdevas paldies
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Amanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mna vsp nekā nesanāca... Kautvai strādāju konditoreja..
uN PAR T PUTOSANU MULKIBAS...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Ewi
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kūka sanāca tiesham garda!No sākuma kad taisīju mīklu, likās "ak kungs" kas te sanāks!īpatnēja smarza bij medu karsējot ar sodu, bet tagad ēdot, saprotu ka viss bij chikenieka :) dekorēju ar kivi un šokoladi!loti gardi, kivi dod tādu mazu skābuminu un svaigumu!Pat nedomaju ka sanāks! Vienkarsa recepte, pēc vēl kādām 2 reizēm jau zināšu no galvas!Paldies :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanaaca perfekti jau pirmajaa reizee :-). arii no skaabaa kreejuma kreems sanaaca. paldies par recepti :-)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vēl pēc cepšanas labi esot kārtas apslacīt ar citronūdeni. Sanāk mitrāka un dod svaigāku garšu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
GIta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lai neteiktu vairāk - SUPER!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jautājums - cik procentīgu to skābo krējumu vajadzētu pirkt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte kopumā ir ļoti laba, bet par to krējuma putošanu ir pilnīgas muļķības, kopš kuriem laikiem putojot skābo krējumu ar cukuru tas palielinās apjomā 2x un kļūst krēmīgs (tas pārvēršas sviestā). Šī īpašība piemīt saldajam krējumam (putukrējumam)

No savas pieredzes iesaku : skābo krējumu samaisīt ar cukuru, uzgaidīt lai tas izkūst un sākt apsmērēt kārtas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dabila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāla recepte. mmm.
Domāju, ka medus kūku izcept ir sarežģīti, bet nekā diezgan vienkārši. :)
Man sanāca ļoti garda. Paldies par recepti. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes