Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarberu keksiņi

Rabarberu keksiņi

FOTO: Nataša Rogova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 1 glāze sagrieztu rabarberu
  • 1 glāze rīvētu burkānu
  • 2 olas
  • 2 glāzes miltu
  • 100 g sviesta
  • 2 tējk. cepamā pulvera (Santa Maria)
  • Rīvēta citrona miziņa no 1/2 citrona
  • 1 glāze cukura
  • 3 ēd. k. krējuma ar kaudzi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas puto ar cukuru, pievieno biezpienu, šķipsniņu sāls. Pievieno izkausētu, atdzesētu sviestu, rabarberus, burkānus un citrona miziņu.
  2. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iejauc šķidrajā masā. Masa sanāk bieza, man šķita par biezu un pievienoju ap 3 ēd. k. krējuma ar kaudzi. Tas jāskatās cik bieza masa, tas atkarīgs no biezpiena mitruma.
  3. Liek formiņās un cep 180 grādos ap 40 minūtēm. Skatās, kad paliek brūni, man tas aizņēma tieši 40 minūtes.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Saldā brunete ar riekstiem un augļiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas