Komentāri
11
Jaunākie
Vecākie
Taisu visu to pašu bet tikai ar mazsālītu lasi un majonēzi pusi uz pusi ar krējumu. Tas ir daudz garšīgāk.
Vērtējums
Atbildēt
ļoti gardi!
Vērtējums
Atbildēt
Super Lecker! Looti gatsìgi!
Vērtējums
Atbildēt
Super!
Vērtējums
Atbildēt
Super!
Vērtējums
Atbildēt
Kā liek kārtas laikam nav lielas nozīmes, lai tikai jūt to siļķi. Tā tak tomēr Siļķe: kažokā!
Vērtējums
Atbildēt
meginiet -kartupeli;olu;bieti;majonezi;burkans;silke;kartupelis;ola;burkans;;kartupelis;biete -visam pari majonezi ar krejumu un sinepem un ledusskapi uz dienakti;
Vērtējums
Atbildēt
Lai siļķe kažokā sanāktu sulīgāka, es lieku majonēzi (plānā kārtiņā) starp visām kārtām, un nelieku sīpolus un burkānus, bet kartupeļus 2 plānās kārtiņās un marinētas bietes, respektīvi:
1. Kartupeļi
2. Majonēze
3. Siļķe (marinēta labā marinādē)
4. Majonēze
5. Kartupeļi
6. Majonēze
7. Bietes (marinētas), pipari
8. Majonēze
9. Olas
10. Dekoratīva majonēzes kārtiņa
11. Zaļumi
1. Kartupeļi
2. Majonēze
3. Siļķe (marinēta labā marinādē)
4. Majonēze
5. Kartupeļi
6. Majonēze
7. Bietes (marinētas), pipari
8. Majonēze
9. Olas
10. Dekoratīva majonēzes kārtiņa
11. Zaļumi
Vērtējums
Atbildēt
Tīri labi, bet neturās kopā. Nu vismaz man.
Vērtējums
Atbildēt
forsi
Vērtējums
Atbildēt
Garšīgi :))
Vērtējums
Atbildēt