Ķirbju sautējums

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķirbju
  • 100 g sīpolu
  • 100 g asa siera
  • 100 g majonēzes
  • 100 g skāba krējuma
  • 40 g eļļas10g sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Sīpolu ripiņas apcep taukvielā un kārto sautējamā katlā. Ķirbjus liek verdošā sālsūdenī un vāra 3-4min. Gatavus uzliek sīpoliem, pārlej krējuma un majonēzes maisījumu, uzkaisa rīvētu sieru un 30 min. sautē krāsnī mērenā karstumā. Pasniedz siltu ar brūkleņu ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi