Komentāri par: Mans plova variants

aldis 2015. gada 2. oktobris 21:34
Plovu gatavo tikai uzbeki,pārējie vāra rīsu putru ar gaļu un citiem produktiem!A.
anete 2015. gada 2. oktobris 18:21
par plovu to saukt īsti nedrīkst, rīsi ar cūkgaļu varbūt.?! vai varbūt viltotais plovs? ;)
Anita 2015. gada 2. oktobris 08:29
gaļas vietā var būt ari cepamās sēnes- baravikas, gailenes, kuras apcep atsevišķi. sanāk garšīgi
Jana 2015. gada 21. augusts 09:54
Sanāca ļoti garšīgi.Paldies par recepti )))
Kristine Bramane 2015. gada 23. jūlijs 23:10
Visas sastavdalas var atstat,ka ir,tik cukgalas vieta,var nemt vistas fileju ari loti garsigi.Un pasas beigas vel var parliet nedaudz saldo krejumu,bet ta ir katra gaumes lieta.
Sandra 2015. gada 19. janvāris 20:22
paldies autorei par garsigu recepti, sodien izmeginaju jusu plova variantu.
lil 2014. gada 11. maijs 20:53
Iztiku bez kumīna un paprikas. Bet bija garša ļoti laba. Gaļu biju paturējusi gaišajā sojas mērcē, timiānu un piparus liku klāt gaļai, kad cepās. Viss sanāca ļoti labi. Paldies autorei.
iesācējs 2013. gada 7. novembris 22:32
Recepte laba, bet man kā cilvēkam, kas vāra tikai makaronus,kartupeļus , bija nedaudz problēmas ar to kurā momentā tur tās katras garšvielas ber klāt. Un jautājums, kādas citas garšvielas lietot. Es liku lauru lapas, piparus,sāli,tie pārējie nebija . Bet kaut kā nebija tomēr garša tam visam.Kas varētu būt par vainu ?ko varētu vēl likt klāt ?
Jānis 2012. gada 20. decembris 16:38
Nav tiesa, kumīns no ķimenēm neatšķiras tikai ar sēklu izmēru, to garša un smarža ir stipri atšķirīga.
diana 2012. gada 31. janvāris 13:46
cumin- tas ir anglju valoda, un taas ir kimenes, tikai taas atskiras ar to,ka ir mazliet mazaakas,bet garshas zinjaa ir tas pats.ir gan zaljaa kraasaa,gan melnaa
edger 2012. gada 2. janvāris 14:43
kumīns???
gadījumā nav domātas ķimenes? :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes