Marinētu šampinjonu salāti ar ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 1 vidējā burciņa Spilvas šampinjoni
  • 4 lielas olas
  • 1 burciņa konservētu ananāsu (mazā burciņa)
  • Desa
  • Krējums
  • Majonēze
  • Nedaudz sāls un pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Šampinjonus ieliek traukā un tiem pievieno sagrieztus ananāsus. Samīca olas ar dakšiņu un pievieno tās klāt šampinjoniem un ananāsiem. Tad pievienos sagriezto desu un apmaisa. Apmēram pusi uz pusi pievieno krējumu un majonēzi un nedaudz sāli un piparus. Visu samaisa un salāti gatavi. Ļoti viegli un atsvaidzinoši.
  2. Desu parasti lieku uz aci.

Komentāri

Sarmīte 2012. gada 23. janvāris 14:30
Es liku desas vieta gaļu...tā garšīgāk....vel var pievienot tomatus, bet tad tads skabumins...
vispar ok.man patika
Māra 2012. gada 8. janvāris 19:07
:) Nu lab, neliks uz actiņām.. :)
Līga 2011. gada 29. decembris 13:26
Kādu desu liekat vārīto vai kūpināto???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi