Sākums > Receptes > Zupas

Mana recepte zupai borščs

2011. gada 27. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Uz rupjas rīves sarīvējam burkānu.
2. Sīki sagriežam sīpolu.
3. Arī kāpostu smalki sagriežam.
4. Kartupeļus sagriežam mazos kubiņos
5. Uz karstas pannas liekam sviestu,apcepam sīpolus,pievienojam burkānus un mazliet pasautējam kādas 10 minūtes.
6. Uz citas pannas lejam eļļu,liekam sarkanas bietes un uz lielas uguns apcepam 5 minūtes,tad uguni uztaisām mazāku un sautējam vēl 5 minūtes.No 1/2 citrona izspiežam sulu uz bieteēm.Sautējam 3-5 minūtes un tad pievienojam 2.ēdamk. tomātu mērci.Sautējam vēl 5 minūtes.
7. Kad gaļa katliņā ir mīksta,to ņemam ārā un sagriežam mazākos gabaliņos.Liekam atpakaļ katlā.
8. Katlā liekam kartupeļus un kāpostus.Pievienojam garšvielas.Vāram ap 15 minūtēm.Tad pievienojam sīpolus ar burkāniem un bietes.Vāram līdz viss mīksts.Beigās pievienojam ķiploku, izspiestu caur spiedi.Katliņu atstājam 15 minūtes,lai ievelkas.
Uz augšu