-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Brokastis
-
>
Pildītas pankūkas. Gan saldas, gan sāļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Sāļajai mīklai:
-
250 ml piena
-
3 olas
-
1 ēd. k. eļļas
-
7 ēd. k. miltu
-
Pildījumam:
-
50 g siera
-
1 sīpols
-
Maltā gaļa
-
1 burkāns
-
1 paprika
-
Garšvielas
-
Saldajai mīklai:
-
200 ml piena
-
3 ēd. k. cukura
-
Vaniļas cukurs
-
1 /3 tējk. sāls
-
1 ēd. k. citrona sulas krāsai un garšai
-
3 olas
-
1 ēd. k. eļļas
-
7 ēd. k. miltu
-
Pildījumam:
-
200 g biezpiena
-
2 olu dzeltenumi
-
Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
-
Malto gaļu cep uz pannas un pievieno sīki sagrieztus sīpolus. Uzliek vāku.
-
Sarīvē burkānu uz smalkās rīves un pievieno gaļai. Papriku sagriež un arī pievieno.
-
Visu sautē 15 min un ik pa brīdim apmaisa. Kad gatavs, pievieno rīvētu sieru un izmaisa.
-
-
Olas sakuļ ar miltiem. Uzsilda pienu un pievieno masai. Pielej eļļu, izmaisa. Liek uz karstas, ietaukotas pannas.
-
Cep no vienas puses un liek uz ietaukotas virsmas ar neizcepto pusi uz leju. Liek vidū pildījumu un saloka pankūku spilventiņā.
-
Liek uz pannas ar šuvi uz leju un cep kamēr gatavs.
-
-
Biezpienu, olu dzeltenumus un cukuru samaisa. Var pielikt klāt arī ogas un riekstus, ja ir tāda vēlme.
-
-
Gatavo kā sāļo mīklu un pieliek klāt cukuru, vaniļas cukuru un citrona sulu. Cep tieši tāpat no vienas puses.
-
Pasniedz siltas. Saldās pankūkas var pārkaisīt ar pūdercukuru vai šokolādi.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs