Sākums > Receptes > Brokastis

Pildītas pankūkas. Gan saldas, gan sāļas

2011. gada 27. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Sāļais pildījums:
2. Malto gaļu cep uz pannas un pievieno sīki sagrieztus sīpolus. Uzliek vāku.
3. Sarīvē burkānu uz smalkās rīves un pievieno gaļai. Papriku sagriež un arī pievieno.
4. Visu sautē 15 min un ik pa brīdim apmaisa. Kad gatavs, pievieno rīvētu sieru un izmaisa.
5. Sāļā mīkla:
6. Olas sakuļ ar miltiem. Uzsilda pienu un pievieno masai. Pielej eļļu, izmaisa. Liek uz karstas, ietaukotas pannas.
7. Cep no vienas puses un liek uz ietaukotas virsmas ar neizcepto pusi uz leju. Liek vidū pildījumu un saloka pankūku spilventiņā.
8. Liek uz pannas ar šuvi uz leju un cep kamēr gatavs.
9. Saldais pildījums:
10. Biezpienu, olu dzeltenumus un cukuru samaisa. Var pielikt klāt arī ogas un riekstus, ja ir tāda vēlme.
11. Saldā mīkla:
12. Gatavo kā sāļo mīklu un pieliek klāt cukuru, vaniļas cukuru un citrona sulu. Cep tieši tāpat no vienas puses.
13. Pasniedz siltas. Saldās pankūkas var pārkaisīt ar pūdercukuru vai šokolādi.
14. Lai labi garšo!
Uz augšu