Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kliņģeris katram gadījumam

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • svaigais raugs 50 g
  • Cukurs 1/2 - 1 glāze
  • Rozīnes 150g
  • Viena citrona miziņa
  • Sāls 1/2 tējk
  • 1 /2-1 tēj.k kurkuma,ja vēlas ļoti dzeltenu,tad maksimālo devu,ja viegli,tad minimālo
  • 1/2 tēj.k kardamons
  • Marmelāde krāsaina 2 saujas vai arī neliekam marmelādi,bet gatavam kliņģerim pa vidu smerējam krēmu un ievārījumu
  • Drupačām
  • 1 ēd.k izcepti,sablenderēti rieksti
  • 1 ēd.k cukurs
  • 1 ēd.k milti
  • 1 ēd.k sviests
  • Krēmam
  • 2 olas
  • 320 ml piens
  • 4 ēd.k cukurs
  • 4 ēd.k milti
  • Vaniļas cukurs pēc garšas
  • 100 -200g sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Mīkla:
  2. Raugu ieliek trauciņā uzberam ap 1 ēd.k cukuru,pa to laiku uzsildām pienu, siltu - ne karstu. Lejam bļodā pienu, pieviad sacietēja sadrupinam un uzliekam uz kliņģera.
  3. pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas