Saldie sieriņi

2011. gada 26. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Uzkarsētajā pienā ieberam kokosa skaidiņas un kaltētas dzērvenes.
2. Lēnā strūklakā pielejam kefīru ar olu.
3. Maisam un gaidam līdz veidojas graudiņi un sūkalas atdalās.Sūkalas būs dzeltenīgs šķidrums.
4. Lejam šo sietiņā,kur ievietota marle un notecinam sūkalas.Jo labāk būs iztecējušas sūkalas,jo sausāka,stingrāka masa būs.
5. Šo sieru mēs varam ietītu marlē likt zem smaguma,bet var arī kā es uzreiz ielikt traukā un izlīdzināt.Ļaujam atdzist,kārtīgi.
6. Tālāk varam darīt dažādi.
7. Varam sagriezt sieru mazos gabaliņos un tad apmērcēt katru gabaliņu izkausētā šokolādē.
8. Vai arī izkausējam šokolādi ielejam trauciņā,tanī pašā kur dzesējās siers,lai ir tā pati forma.Šokolādei pa virsu liekam sieru un pāri pārlejam atlikušo šokolādi.Liekam ledusskapī,lai sacietē.
Uz augšu