Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Saldie sieriņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas
  • 1 ola
  • šķipsniņa sāls
  • 100 g kokosa skaidiņas
  • 50 g kaltētas dzērvenes
  • 100 g šokolāde
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Uzkarsētajā pienā ieberam kokosa skaidiņas un kaltētas dzērvenes.
  2. Lēnā strūklakā pielejam kefīru ar olu.
  3. Maisam un gaidam līdz veidojas graudiņi un sūkalas atdalās.Sūkalas būs dzeltenīgs šķidrums.
  4. Lejam šo sietiņā,kur ievietota marle un notecinam sūkalas.Jo labāk būs iztecējušas sūkalas,jo sausāka,stingrāka masa būs.
  5. Šo sieru mēs varam ietītu marlē likt zem smaguma,bet var arī kā es uzreiz ielikt traukā un izlīdzināt.Ļaujam atdzist,kārtīgi.
  6. Tālāk varam darīt dažādi.
  7. Varam sagriezt sieru mazos gabaliņos un tad apmērcēt katru gabaliņu izkausētā šokolādē.
  8. Vai arī izkausējam šokolādi ielejam trauciņā,tanī pašā kur dzesējās siers,lai ir tā pati forma.Šokolādei pa virsu liekam sieru un pāri pārlejam atlikušo šokolādi.Liekam ledusskapī,lai sacietē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Grilēta gaļa ķiploku ziedu marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas