Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 ml medus
  • Garšvielas piparkūkām 1 paciņa
  • 2 ēd.k skābais krējums
  • 1 maza ola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Katliņā ieliekam
  2. Tad pievienojam sodu un intensīvi maisam,masa uzpūtīsies.Maisam līdz šī brūna,tad pievienojam garšviela piparkūkām un ļaujam masai nedaudz atdzist,pievienojam skābo krējumu,izmaisam un pievienojam olu,izmaisam,tad maisam iekšā miltus.
  3. Mīcam mīklu,pievienojam lēnām miltus līdz tā nelīp pie rokām.Bet tomēr nepārcenšamies ar miltiem,mīkla mazliet būs lipīga,bet mīcāma.
  4. Ieliekam maisiņā un paturam istabas tempertūrā 2-3 stundas.
  5. Tad rullējam mīklu un spiežam cepumus.
  6. Mīklu vislabāk rullēt starp diviem cepamā papīra gabaliem,jo tad mīklu var izrullēt ļoti plānu un tā nelīp ne pie virsmas,ne pie
  7. Cepam cepumus ap 200 grādiem līdz tie skaisti brūni.Jo plānāk cepumi,jo ātrāk cepas.Aptuvenais laiks 10 minūtes.
  8. Tikko cepti cepumi ir mīksti,bet tiklīdz tos noņem no plats tā tie sastingst un kļūst kraukšķīgi,trausli.
  9. Šīs piparkūkas ir kraukšķīgas,maigas,plānas,mutē kūstošas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas