Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
L
Ludmila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es saakumaa domaaju ka neiznaaks,bet man viss iznaaca lloti labi un tikpat bruuni kaa bildee.Man lloti labi garssoja un manai ggimenei.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze Leila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es dariju visu (man vismaz ta liekas) pec receptes. Tik bruni gan nesanaca, bet tapat saliku uz papira un liku cepties..... viss sakusa pleckas, sapuutaas, nokritas un sanaca ljoti sviestainas pleckas :(. Ko izdariju nepareizi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pat ja lieto- 1 ola
- 5 ēd.k cukurs
- vaniļas cukurs
100.g sviests
- 1 ēd.k kakao
- 6 ēd.k milti
- 1/4 tēj.k soda

tad sanāk ļoti garšīgi tikai viņi nav tik brūni kā bildēs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Ali
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sviests nav sākuma jāizkausē?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes