Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Smilšu cepumi-ziemassvētku noskaņa

2011. gada 22. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Tad pievienojam olas dzeltenumu un vēl saputojam.
2. Iesijājam samaisītu kopā kakao,sodu,piparkūku garšvielu un miltus.
3. Kārtīgi izmaisam.
4. Olas baltumu sākam putot ar šķiprniņu sāli,tad pievienojam citronskābi vai citrona sulu un putojam līdz izveidojas putas,tad pievienojam atlikušās divas ēd.k cukuru un saputojam līdz stingrām putām.
5. Mīkla ir uz robežas,ka to īsti nevar putot ar mikseri un arī nevar mīcīt ar rokām.Tā ir ļoti stingra maisot ar karoti.
6. Mīklu liekam konditorejas maisiņā un spiežam cepumus uz cepamā papīra.
7. Cepam ap 200 grādiem ap 10 minūtēm
Uz augšu