Sajauc kļavu sīrupu ar saldo krējumu. Masu liek karsēties līdz vārīšanās stadijai un noņem no plīts. Pievieno sasmalcinātu šokolādi un maisa līdz šokolāde ir izkususi un masa gluda un vienmērīga. Pievieno brendiju, konjaku vai amaretto liķieri. Ielej šokolādi fondī traukā un pasniedz ar augļiem, ogām, cepumiem vai baltmaizi.
Sastāvdaļas
200 g Bitter tumšā šokolāde
80 ml saldais krējums
120 ml kļavu sīrups
Brendijs, konjaks vai amaretto liķieris
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Sajauc kļavu sīrupu ar saldo krējumu. Masu liek karsēties līdz vārīšanās stadijai un noņem no plīts. Pievieno sasmalcinātu šokolādi un maisa līdz šokolāde ir izkususi un masa gluda un vienmērīga. Pievieno brendiju, konjaku vai amaretto liķieri. Ielej šokolādi fondī traukā un pasniedz ar augļiem, ogām, cepumiem vai baltmaizi.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri