Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes kūciņa ar riekstiem

2011. gada 21. decembris
Foto: Kalev
Pagatavošana
90 min
1. Viegli saputo svietu ar cukuru (ar slotiņu vai rokas putojamo).
2. Masu vienmērīgi maisot, pa vienai pievieno olas.
3. Sajauc miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru, kardamonu un kakao pulveri. Tad to pievieno sviesta masai un pielej aukstu pienu.
4. Kūkas pannu ietauko ar sviestu un ieklāj masu.
5. Cep 170-180°C apmēram 40-50 minūtes.
6. Glazūras pagatavošanai izkausē piena šokolādi (var pievienot vēl 50g kafijas krēmu un kārtīgi samaisa).
7. Glazūras masu klāj pāri atdzesētai kūkas masai un dekorē ar riekstiem.
8. Lai labi garšo!
Uz augšu