Šokolādes krēms ar citrona garšas cepumiem

Sastāvdaļas

  • 200 g Bitter tumšās šokolādes
  • 200 ml 38% krējuma
  • 600 g biezpiena siera
  • Kalev cepumi ar citronu garšu

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē šokolādi un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  2. Atsevišķā bļodā sajauc biezpiena sieru ar iepriekš saputotu krējumu.
  3. Pievieno šokolādi krēmam un uzmanīgi samaisa (šokolādei nevajag būt pārāk karstai un krēmam pārāk aukstam).
  4. Pasniedz krēmu deserta traukā, dekorējot ar tumšo šokolādi un citrona garšas cepumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi