Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tīģergarneļu laima-čili mērce

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g tīģergarneles
  • 100 g rīsi
  • 50 ml kokosriekstu piens
  • Olīveļļa
  • Čili mērce
  • Laima sula
  • šķipsniņa cietes
  • Sāls - pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Ja tīģergarneles ir bijušas sasaldētas, tad vispirms tās liek katliņā un uz lēnas uguns atsaldē, notecina lieko šķidrumu un apcep olīveļļā. Turpinot sildīt uz lēnas uguns, pievieno čili mērci un izspiež no laima sulu, visbeidzot pielej kokosriekstu pienu. Tad, lēni maisot, pievieno cieti un turpina karsēt, līdz izveidojas mērces konsistence. Garneļu laima-čili mērci pasniedz kopā ar rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas