Sautēti puķkāposti

Sastāvdaļas

  • Vidēji liela puķkāposta galviņa
  • 150 g margarīna (vai sviesta)
  • 2 sīpoli
  • 2 paciņas kausētā siera (klasiskais)
  • Univ.garšv.mais

Pagatavošana

46 min.
  1. Puķkāpostu sadala mazos ķekaros. Sīpolu smalki sagriežu un liek kopā ar puķkāpostu ķekariem cepties sviestā. Ja puķkāposti pārāk sausi, var mazliet pieliet ūdens. Cep, kamēr tie iegūst dzeltenīgi brūnu krāsu. Katlā uzvāra ūdeni (~1 glāzi), izkausē tur sieru un iemaisa 1-2 tējkarotes univ.garšv.mais.s (viendabīgā masā). Puķkāpostu ieliek bļodiņās un pārlej ar izkausētā siera masu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi