Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Puķkāposti siera mērcē

2005. gada 6. maijs
Foto: Depositphotos.com
Šķiet, ka dārzeņi nav sātīgi? Ar siera mērci ir, pat ļoti!
Pagatavošana
40 min
1. Puķkāpostu sadala mazos ķekaros. Sīpolu smalki sagriežu un liek kopā ar puķkāpostu ķekariem cepties sviestā. Ja puķkāposti pārāk sausi, var mazliet pieliet ūdens.
2. Cep, kamēr tie iegūst dzeltenīgi brūnu krāsu.
3. Katlā uzvāra ūdeni (~1 glāzi), izkausē tur sieru un iemaisa 1-2 tējkarotes universālās garšvielas maisījumu (viendabīgā masā).
4. Puķkāpostu ieliek bļodiņās un pārlej ar izkausētā siera masu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu