Mājas kēkss

Sastāvdaļas

  • 600 g milti
  • 250 g sviests
  • 250 g medus
  • 1 glāze cukurs
  • 500 g krējums
  • 100 g lazdu rieksti
  • 1 tējkarote kanēlis
  • 1 tējkarote soda
  • 2 olas
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

130 min.
  1. Sviestu ar cukuru saputo, pievieno olu dzeltenumus un puto līdz pilnībā izkusis.
  2. Pēc tam pievieno siltu izkausētu medu ar kanēli, krējumu, sāli, sodu un miltus.Izmaisa.
  3. Iecilā stingrās putās, saputotus olu baltumus, ātri liek formā un cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 1 stundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi