Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta pangasijas fileja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pangasijas filejas
  • Sakapāti pētersīļi
  • Olīveļļa - cepšanai un marinādei
  • Malti melnie pipari un sāls - pēc garšas
  • Pāris citrona šķēlītes
  • Vairākas ķiploku daiviņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pangasijas filejas parasti pārdod sasladētas, tāpēc vispirms tās atkausē un nosusina. Visas sastāvdaļas var variēt un garšvielas - pievienot pēc izjūtas.
  2. Pirms cepšanas, nosusinātās filejas iemarinē: sasmalcinātās ķiploka daiviņas iemaisa kopā ar sāli, pipariem un olīveļļu. Apviļā maisījumā zivju filejas un atstāj iemarinēties uz laiku no 20 minūtēm līdz vienai stundai. Uzsilda uz pannas olīveļļu un apcep no abām pusēm filejas līdz tās iegūst zeltainu brūnumu. Gatavas filejas liek uz šķīvja un dekorē ar sakapātiem pētersīļiem. Pasniedz ar svaigiem vai sautētiem dārzeņiem, rīsiem vai citām piedevām pēc saviem ieskatiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas