Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Panakota

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Plūmes 6-8 gab
  • Želatīns 1 pac
  • Vaniļas cukurs paciņa
  • Citrona miziņas 1 gab
  • Piens 1/2 gl
  • Cukurs 1/2 gl
  • Saldais krejums 600 ml
  • Alkohols 3 ēd.k
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Pienā uzbriedina želatīnu. 2. 400 ml saldam krējumam pievieno vaniļas cukuru, citrona miziņu. Liek karsēties, bet neuzvāra. Noceļ no uguns un izņem citrona miziņu. 3.Izšķīdinātu želatīnu pievieno saldā krējuma masai. 4.Atlikušos 200 ml saldā krējuma viegli sakuļ ar cukuru, pievienojot 1ēd.k. alkohola (izņemot šņabi). 5. Savienot abas krējuma daļas kopā, samaisīt, saliet bļodiņās vai krūzītēs, ielikt ledusskapī uz 2-3 stundām. 6.Plūmes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus, liek uz pannas, pasautē, pievieno 2 ēd.k. cukura. Pašās beigās, pirms beidz sautēt plūmes, pievieno 2 ēd.k. alkoholu. Gatavo sastingušo želeju. Pirms pasniegšanas rotā ar karstām plūmēm
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas