Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vesels, pildīts kabacis

2011. gada 30. novembris
Foto: Raitis Kuzņecovs
Pagatavošana
40 min
1. Nomazgā un nomizo kabaci. Nogriež augšu, lai vēlāk var izmantot kā cepurīti. Ar karoti izgreb iekšu.
2. Katlā sacep malto gaļu ar rīvētiem burkāniem un smalki sagrieztiem sīpoliem.
3. Kad viss sacepies, pievieno kausēto sieru, saldo krējumu, sāli, piparus un garšvielas, un pusi no rīvētā siera. Tad izslēdz, lai atdziest.
4. Pēc būtības tas kabacis būtu jāapvāra sāls ūdenī, bet es to nedarīju, jo nav tik liels katls.
5. Liek iekšā pildījumu, uzlej pārpalikušo saldo krējumu un pārpalikušo rīvēto sieru. Uzliek cepurīti un liek cepeškrāsnī 220 grādos un cep, kamēr kabacis mīksts.
6. Labu apetīti!
Uz augšu