Vesels, pildīts kabacis

Sastāvdaļas

  • Pildīts ar saceptu
  • Kabacis
  • Maltā gaļa
  • Saceptu burkāni
  • Sīpoli
  • "Dzintars" kausētais siers ar baravikām
  • "Santa Maria" maltās gaļas garšvielas
  • Rīvēts "Krievijas" siers
  • Saldais krējums
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomazgā un nomizo kabaci. Nogriež augšu, lai vēlāk var izmantot kā cepurīti. Ar karoti izgreb iekšu.
  2. Katlā sacep malto gaļu ar rīvētiem burkāniem un smalki sagrieztiem sīpoliem.
  3. Kad viss sacepies, pievieno kausēto sieru, saldo krējumu, sāli, piparus un garšvielas, un pusi no rīvētā siera. Tad izslēdz, lai atdziest.
  4. Pēc būtības tas kabacis būtu jāapvāra sāls ūdenī, bet es to nedarīju, jo nav tik liels katls.
  5. Liek iekšā pildījumu, uzlej pārpalikušo saldo krējumu un pārpalikušo rīvēto sieru. Uzliek cepurīti un liek cepeškrāsnī 220 grādos un cep, kamēr kabacis mīksts.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi