Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vesels, pildīts kabacis

Vesels, pildīts kabacis

FOTO: Raitis Kuzņecovs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pildīts ar saceptu
  • Kabacis
  • Maltā gaļa
  • Saceptu burkāni
  • Sīpols
  • "Dzintars" kausētais siers ar baravikām
  • "Santa Maria" maltās gaļas garšvielas
  • Rīvēts "Krievijas" siers
  • Saldais krējums
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomazgā un nomizo kabaci. Nogriež augšu, lai vēlāk var izmantot kā cepurīti. Ar karoti izgreb iekšu.
  2. Katlā sacep malto gaļu ar rīvētiem burkāniem un smalki sagrieztiem sīpoliem.
  3. Kad viss sacepies, pievieno kausēto sieru, saldo krējumu, sāli, piparus un garšvielas, un pusi no rīvētā siera. Tad izslēdz, lai atdziest.
  4. Pēc būtības tas kabacis būtu jāapvāra sāls ūdenī, bet es to nedarīju, jo nav tik liels katls.
  5. Liek iekšā pildījumu, uzlej pārpalikušo saldo krējumu un pārpalikušo rīvēto sieru. Uzliek cepurīti un liek cepeškrāsnī 220 grādos un cep, kamēr kabacis mīksts.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas