Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīts kabacis

Pildīts kabacis

FOTO: Raitis Kuzņecovs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kabacis
  • Svaigie šampinjoni
  • Siers
  • Šķinķis
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabaci nomazgā, sagriež kā attēlā, izgrebj vidu.
  2. Svaigos šampinjonus un šķiņķi sagriež mazos kubiņos un apcep uz pannas nelielā tauku daudzumā līdz svaigie šampinjoni un šķiņķis ir brūni.
  3. Beigās pievieno sāli, piparus un uz smalkās rīves sarīvētu sieru, lai būtu biezāks pildījums.
  4. Pa to laiku, kabaci ieliek uz dažām sekundēm pavārīties sāls ūdenī.
  5. Tad liek pildījumu, uzkaisa pārpalikušo sieru un liek cepties cepeškrāsnī 220 grādos, kamēr siers izkusis.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas