-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Pildīts kabacis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Kabacis
-
Svaigie šampinjoni
-
Siers
-
Šķinķis
-
Sāls
-
Pipari
-
Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Kabaci nomazgā, sagriež kā attēlā, izgrebj vidu.
-
Svaigos šampinjonus un šķiņķi sagriež mazos kubiņos un apcep uz pannas nelielā tauku daudzumā līdz svaigie šampinjoni un šķiņķis ir brūni.
-
Beigās pievieno sāli, piparus un uz smalkās rīves sarīvētu sieru, lai būtu biezāks pildījums.
-
Pa to laiku, kabaci ieliek uz dažām sekundēm pavārīties sāls ūdenī.
-
Tad liek pildījumu, uzkaisa pārpalikušo sieru un liek cepties cepeškrāsnī 220 grādos, kamēr siers izkusis.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs