Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīts kabacis

Pildīts kabacis

FOTO: Raitis Kuzņecovs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kabacis
  • Svaigie šampinjoni
  • Siers
  • Šķinķis
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabaci nomazgā, sagriež kā attēlā, izgrebj vidu.
  2. Svaigos šampinjonus un šķiņķi sagriež mazos kubiņos un apcep uz pannas nelielā tauku daudzumā līdz svaigie šampinjoni un šķiņķis ir brūni.
  3. Beigās pievieno sāli, piparus un uz smalkās rīves sarīvētu sieru, lai būtu biezāks pildījums.
  4. Pa to laiku, kabaci ieliek uz dažām sekundēm pavārīties sāls ūdenī.
  5. Tad liek pildījumu, uzkaisa pārpalikušo sieru un liek cepties cepeškrāsnī 220 grādos, kamēr siers izkusis.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes
| 8. jūlijs 16:52 8.07 16:52
10 iemesli, kāpēc nemitīgi gribas ēst
Kā to labot?
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas