Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Gardā burkānkūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vidēji burkāni
  • 2 lielas olas
  • 185 g cukura
  • 170 g eļļas
  • 150 g miltu
  • 1 tējk.sodas
  • 1 tējk cepamā pulvera
  • 110 g rozīnu
  • 50 g valriekstu
  • 1 tējk maltā kanēļa
  • 1 /2 tējk.maltā muskatrieksta
  • 1 /4tējk. Maltu krustnagliņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. ietauko formu izbārsti to ar rīvmaizi vai mannu.uzkarsē krāsni līdz 160 grādiem. Uz vidēji rupjas rīves sarīvē burkānus. Sakuļ olas ar cukuru viendabīgā masā, iemaisa eļļu. Citā traukā iesijā miltus un caurjauc tos ar sodu,cepamo pulveri,garšvielām,rozīnēm,un tad pievieno to olu-eļļas masai,rūpīgi sajauc. Visbeidzot pieliek rīvētos burkānus,atkal sajauc, ieliek formā un šauj cepeškrāsnī. Cep aptuveni 45-55 minūtes,gatavību pārbaudot ar koka skaliņu - ja tas, iedurts kūkas viducī,nāk ārā sauss un tīrs, tava burkānkūka ir gatava. Izņem ārā un ļauj tai atdzist.Labu apetīti!!!:)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pankūkas "komm morgen wieder"

Pankūkas "komm morgen wieder"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas