Komentāri par: Cepumu un biezpiena torte (lētā)

ina 2013. gada 4. februāris 11:09
sena laba recepte-taču cepumi nemaz nav ar sviestu jāmaisa.Saliek četstūra formā vienu pie otra.Var likt cepumus vairākās kārtās-starp kārtām liek arī skābu ievārījumu-tacu tad ši nemaz nesanāk lēta biezpiena torte-ātri gan pagatavojama.
Žanete 2012. gada 29. septembris 15:00
es ar pilnīgi piekrītu, ka želatīna ļoooooti par daudz un sviesta par maz 2 paciņām cepumu...Recepte garām...diemžēl
Arkadijs 2012. gada 16. jūlijs 22:32
varetu but ļoti ģaršigi
Jēzus Apakšbiksēs 2012. gada 18. aprīlis 18:15
Es arī internetā esmu liels vecis.
anta 2012. gada 13. marts 13:12
Liene ja tu neesi neapmierinaata mani tas neinteresee, receptē viss ir ļoti labi noformulēts. TAISNĪBA aizmirsu uzraksīt cukuru beta tā dēļ nav jāuztaisa WOW nezin kāda pretīga recepte!!!!!!!!!! Starp citu šo kūku war taisīt arī ar Maskarpones sieru. Manai ģimenei tā ļoti garšoja.
Liene 2012. gada 12. marts 22:23
recepte ir loti nepilniiga, ja biezpiena masai nepievienos cukuru, tad taa vienkaarsi buus negarsiiga,lai gan receptee jaaiztiek tikai ar saldo krejumu. zelatiins ir paarspiileeti daudz uzrakstiits, 2 cepumu pakaam ar taadu daudzumu sviesta viendabiigu masu izveidot nesanaak, pat, ja loti censas.beigu beigaas sanaak tikai biezpiena klucis, kas paarklaajis cepumu drupacas.izteereeta nauda un laiks,esmu neapmierinaata.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti

Jaunākās receptes