Lielā bļodā samaisa kopā miltus, sodu, sāli un visas garšvielas. Ar elektrisko mikseri sakuļ sviestu, cukuru, olu un sīrupu. Pievieno miltu maisījumu un visu labi sakuļ. Samīca mīklu ar rokām, ietin plastmasā un liek ledusskapī vismaz uz 1 stundu. Izmīca mīklu, izrullē un izgriež ar formiņām. Cepumus liek uz pannas un atstāj ledusskapī uz 10 min, lai tad kad cepjas cepumi neizplatītos un nepazaudētu savu formu. Liek cepties 180 grādu temperatūrā uz 10 min.
Sastāvdaļas
390 g milti
1 /2 tējk. sāls
3 /4 tējk. soda
2 tējk. malts ingvērs
1 tējk. kanēlis
1 /4 malti muskatrieksti
1 /4 maltas krustnagliņas
115 g sviests
100 g cukurs
1 ola
160 ml sīrups
-->
Pagatavošana
100 min.100 min.
Lielā bļodā samaisa kopā miltus, sodu, sāli un visas garšvielas. Ar elektrisko mikseri sakuļ sviestu, cukuru, olu un sīrupu. Pievieno miltu maisījumu un visu labi sakuļ. Samīca mīklu ar rokām, ietin plastmasā un liek ledusskapī vismaz uz 1 stundu. Izmīca mīklu, izrullē un izgriež ar formiņām. Cepumus liek uz pannas un atstāj ledusskapī uz 10 min, lai tad kad cepjas cepumi neizplatītos un nepazaudētu savu formu. Liek cepties 180 grādu temperatūrā uz 10 min.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri