Rupjmaizes torte

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 5 karotes cukura
  • 5 karotes rupjmaizes
  • Garšvielas
  • Āboli
  • Ābolu džems

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo ar pusi cukura un garšvielām, pieliek sažāvētu, gaļas mašīnā samaltu un izsijātu rupjmaizi. Tad viegli izmaisa ar pārējo cukuru saputotus olu baltumus, cep divās kārtās. Pilda ar ābolu masu. Virspusi rotā ar putukrējumu un cukura ūdenī novārītām ābolu šķēlītēm. Vārot pielej dzērveņu sulu vai dedzinātu cukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi