Piena šokolādes trifeles

Sastāvdaļas

  • 400 g Kalev piena šokolāde Nurr
  • 150 g sviests
  • 50 ml liķieris (ieteicams Vana Tallinn)
  • 150 g mandeļu pārslas vai lazdu rieksti
  • 75 g pūdercukurs
  • Dekorēšanai:
  • 150 g Kalev piena šokolāde Nurr
  • Mandeļu vai lazdu riekstu gabaliņi

Pagatavošana

60 min.
  1. Saputo sviestu un pūdercukuru putiņās.
  2. Pievieno apgrauzdētas un sadrupinātas mandeļu pārslas. Mandeļu pārslu vietā var izmantot arī sasmalcinātus lazdu riekstus.
  3. Pievieno izkausētu šokolādi un liķieri.
  4. Šokolādes masu ieliek konditorejas maisiņā vai polipropolēna maisā un izspiež 8-10 gramu lielas piciņas uz paplātes, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  5. Kad piciņas ir sarecējušas, izveido apaļas bumbiņas, iemērc šokolādē un apkaisa ar grauzdētām riekstu drupatām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi