Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Piena šokolādes trifeles

Piena šokolādes trifeles

FOTO: Kalev

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g Kalev piena šokolāde Nurr
  • 150 g sviests
  • 50 ml liķieris (ieteicams Vana Tallinn)
  • 150 g mandeļu pārslas vai lazdu rieksti
  • 75 g pūdercukurs
  • Dekorēšanai:
  • 150 g Kalev piena šokolāde Nurr
  • Mandeļu vai lazdu riekstu gabaliņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Saputo sviestu un pūdercukuru putiņās.
  2. Pievieno apgrauzdētas un sadrupinātas mandeļu pārslas. Mandeļu pārslu vietā var izmantot arī sasmalcinātus lazdu riekstus.
  3. Pievieno izkausētu šokolādi un liķieri.
  4. Šokolādes masu ieliek konditorejas maisiņā vai polipropolēna maisā un izspiež 8-10 gramu lielas piciņas uz paplātes, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  5. Kad piciņas ir sarecējušas, izveido apaļas bumbiņas, iemērc šokolādē un apkaisa ar grauzdētām riekstu drupatām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas