Baltais zieds

Sastāvdaļas

  • 4 šokolādes biezpiena sieriņi
  • 200 g salda krējuma
  • 200 g jogurta (persiku)
  • 12 g želantīna
  • 50 g cukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Krējumu saputo ar cukuru, biezpiena sieriņus ar dakšiņu samīca un pievieno krējumam, turpina putot, tad pielej jogurtu, beigās pievieno uzbriedinātu želatīnu. Masu lej veidnēs un sarecina ledusskapī. Pasniedz ar ķīseli.

Komentāri

Aiga 2011. gada 25. septembris 13:14
ĻOTI GARŠĪGS DESERTS!!!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi