200g Svaigais siers (var izmantot igauņu Merevaik)
100g skābais krējums
100g pūdercukurs
1tējk. vaniļas cukurs
½ citrona sulas
400g saldā krējuma
3tējk. Želatīna pulvera + ūdens
Viens slānis cepumu ar šokolādes garšu (100g) ievietošanai starp pildījumu
Noformēšanai:
400g sasaldēti vai svaigi ķirši
1paciņa želejas pulvera ar ķiršu garšu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
60 min.
Sadrupina cepumus. Izkausē sviestu un pievieno sadrupinātajiem cepumiem. Masu ieliek apaļas formas pannā un piepresē.
Pildījuma pagatavošanai sajauc kopā svaigo sieru, skābo krējumu, pūdercukuru, vaniļas cukuru un citronu sulu. Sagatavo želatīnu. Saputo saldo krējumu un pievieno siera krēma masu, vienlaikus rūpīgi maisot, tad pievieno želatīna masu un rūpīgi samaisa pildījumu. Uzlej masu uz cepumu masas pannā
un kādu laiciņu patur ledusskapī. Pa to laiku izšķīdina ūdenī želejas pulveri un pievieno ķiršiem. Maisījumu pārlej kūkai.