Puravu un kartupeļu zupa ar krējumu

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 2 puravi
  • 3 kartupeļi
  • 500 ml svaigā krējuma
  • 4 daiviņas ķiploka
  • 3 ēd. k. sviesta
  • 1 - 2 kubiņi vistas buljona
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Katliņā liek sviestu un sagriezto puravu, sautē 7-10 minūtes, pievieno ķiploku.
    Katliņā liek sviestu un sagriezto puravu, sautē 7-10 minūtes...
  2. Kamēr sautējas puravs - nomizo un sagriež kartupeļus. Tad lej katlā ūdeni pieliek kartupeļus un vistas buljonu (pēc garšas). Vāra kamēr kartupeļi gatavi.
  3. Pēdējo pievieno svaigo krējumu un visu vāra 5-10minūtes. Sāli un piparus arī pēc garšas.
  4. Ķiploki pēc izvēles cik kuram patīk. Mūsu ģimenei tie garšo diezgan daudz :)
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Inga Bajāre 2014. gada 2. oktobris 13:00
Es pievienoju arī burkānus un beigās visu sablenderēju, iznāk burvīga biezzupa, pasniedzu ar ķiploku grauzdiņiem.
Mmm 2013. gada 29. janvāris 13:16
Loti garda zupa. Pievienoju klat vel burkanus! Loti laba.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi